Dagens Lyx

- Att duscha i sotvatten
- Att efter duschen torka sig pa en handduk och bli torr
- Torra lakan
- Kallt dricksvatten

Har dessutom utokat mitt hemma-apotek med orondroppar, antibiotika och indo-pain-killers for att bekampa oroninflammation och sa snabbt som mojligt vara tillbaka i vattnet. Det ar otroligt vad man kan langta efter att bara hjalplost tumlas runt i vagorna.

Trots detta overflod av i-landsartiklar langtas det idag hem till knackebrod, lulea-famnen och en viss varm choklad med marsmallows och gradde :) Tjing! 
 

Gor ett forsok till 1000 ord istallet for 1 bild

Nu har det gatt ett antal dagar pa Indoavetyret, vi har avslutat de 2 forsta veckorna pa campet och lyxar pa hotell en bit fran gurupuk. Kandes skont att fa tvatta av sig saltvattensavlagringarna som hunnit vaxa sig tjocka. Livet pa campet ar fantastiskt. Lite svart att forklara utan bilder men eftersom jag inte hunnit ta nagra(kanske bevis pa hur bra det ar och hur hemma man kanner sig!?) sa gor vi ett forsok.

En riktigt bra dag:
5.00 Uppstigning, pakladning
5.30 Paddlar ut for surf i soluppgangen
8.00 Halima har rort ihop grot som kryddas med kanel
8.och nanting Sover igen
efter en stund.. Lunch
Session no 2
Snacksande och ev boklasning, film, kortspel...
I sang kring 9, 10

Kandes lite vemodigt att saga hejda till ett grymt bra campgang men onskar alla lycka till och en massa roliga upplevelser pa era fortsatta resor, nya jobb och utmaningar. Vi som blev kvar ytterligare 2 veckor ar forvantansfulla infor torsdagens nyanlandande och hur det ska ga utan indonesen som hanger i svansen och knuffar in oss i vagorna... 

   Selamat Malam 

ÄNTLIGEN!



Lagom med vind, uppåt 14 m/s. Tyvärr blåste vindmätaren bort halvvägs...



Och såhär fin är båten, från horisontalläge på bryggan



Ica nära bjuder på allt från blomjord till sommarleksaker och fin-påläggs-korv, tyvärr hade dom precis stängt så vi fick gräva fram nödprovianten. Det blev middag bestående av picnicbog, minimorötter, pasta och rödvin :) Inte illa alls!

Frånkopplad i Dalarna

De senaste dagarna har spenderats tillsammans med Pappa och David i Dalarnas urskogar, eller snarare tillbaka till rötterna i Gerd & Lasses härliga fritidshus.



Kärleken till kaffe kom med bröstmjölken



I väntan på den lilla ekan



David passade på att plocka upp två gäddor, tyvärr vill min bråkiga mobiltelefon inte föra över dom till datorn så bilden av dem får lämnas till fantasin.



Sedan var det dags att åka hem. En lång bilresa kräver garn, och virknål!

Nu sitter jag hemma hos Mammi igen och ojar mig över alla myggbett på benen och min onda arm som blev preparerad med 3 gigantiska(...okej nu ljög jag igen...) sprutor som ska rädda mig från några av indonesiens alla sjukdommar. Men med alla sprutor tagna, flygresa till stockholm bokad, en strålande sol och medvind så finns det egentligen bara en sak att göra, kasta loss! 

FORE!

Blåsigt, otränat, med ihopplock av kläder och klubbor bar det av mot nya hemmabanan i Torslanda.





Och på hemvägen kan man belöna sig själv, dom här tyckte jag verkade spännande.



Imorgon bär det av norrut för semesterfirarna/fiskarna, ett kort stopp i Stockholm och sedan vidare till Dalarna. Nu ska vi leva på fisk och bär...


RSS 2.0